Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@12:00:59 GMT

مردم بلیت هواپیما را گرانتر از نرخ اعلام شده نخرند

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۷۲۷۸

ساعت 24- وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شرکت‌های هواپیمایی نباید بلیط را بالاتر از دامنه قیمت اعلام شده از سوی سازمان هواپیمایی به فروش برسانند، گفت: مردم در صورت مشاهده قیمت‌های بالا مراتب را جهت پیگیری گزارش دهند.

محمد اسلامی، در واکنش به این موضوع که با وجود تاکید شب گذشته شما بر عدم افزایش قیمت بلیط هواپیما، اما برخی شرکت‌های هواپیمایی اقدام به گرانفروشی بلیط می‌کنند، اظهار کرد: مردم برای خرید بلیط قیمت‌ها را از سایت سازمان هواپیمایی کشوری یا انجمن شرکت‌های هواپیمایی رصد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر قیمت‌ها بالاتر بود خریدی انجام ندهند.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به اینکه اگر مردم چاره‌ای جز خرید بلیط هواپیما آن هم با قیمت بالا نداشته باشند، تصریح کرد: اگر چاره‌ای برای خرید ندارند بلیط را خریداری کرده و به ما گزارش دهند تا پیگیری کنیم.

تداوم گرانفروشی بلیت هواپیما علی‌رغم تاکید وزیر راه
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرده که هیچ ایرلاینی اجازه فروش بلیت بیشتر از نرخ‌های اعلام شده را ندارد، اما گرانفروشی بلیت از سوی آنان همچنان ادامه دارد!

محمد اسلامی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به صدور مجوز ۱۵ درصدی افزایش پروازهای داخلی و خارجی در ایام نوروز ۹۸ اظهار کرد: نبود سامانه فروش بلیت و نداشتن نقدینگی از مهمترین علت‌های فروش چارتری بلیت هواپیماست و شرکت‌های هواپیمایی تا اول بهمن فرصت داشتند تا سامانه‌های فروششان را ایجاد کنند.

وی با بیان این که بر اساس دستور بانک مرکزی، بانک‌های عامل وظیفه تأمین نقدینگی شرکت‌های هواپیمایی برای سرمایه در گردش این شرکت‌ها را به عهده دارند، افزود: سقف قیمت‌های مجاز برای بلیت پروازها مشخص و به شرکت‌های هواپیمایی اعلام شده و هیچ شرکتی اجازه فروش بلیت بیشتر از نرخ اعلام شده را ندارد.

وزیر راه و شهرسازی این را هم گفته که بر اساس دستورالعمل حقوق مسافر برخورد مناسب با شرکت‌های هواپیمایی که تأخیر در پرواز داشته باشند صورت می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، چندی پیشجدول دامنه نرخ بلیت پروازهای داخلی که از سوی سازمان هواپیمایی کشوری و انجمن شرکت‌های هواپیمایی منتشر که در آن کف و سقف قیمت‌ها اعلام شده است. در این جدول نرخ بلیت ۱۶ ایرلاین هما، ماهان، پویا ایر، وارش، آتا، آسمان، ایرتور، تابان، زاگرس، ساها، سپهران، قشم ایر، کاسپین، کارون، کیش ایر و معراج درج شده است.

قاعدتا باید بر اساس این جدول و تاکید وزیر راه و شهرسازی بلیت پروازهای داخلی از سوی ایرلاین‌ها فروخته شود. اما این گونه نیست؛ به عنوان مثال سقف قیمت بلیت پرواز تهران-کیش هواپیمایی ایرتور مطابق جدول اشاره شده نباید بیشتر از ۹۵۰ هزار تومان باشد این در حالی است که این ایرلاین هم اکنون این بلیت را به قیمت یک میلیون و ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رساند. در نمونه‌ای دیگر قیمت بلیت درج شده مسیر هوایی مشهد-کیش برای سپهران ۸۹۰ هزار تومان است که هم اکنون بلیت این پرواز ۹۱۰ هزار فروخته می‌شود.

همچنین قیمت بلیت شرکت هواپیمایی کیش برای مسیر تهران-کیش حداکثر باید ۴۰۰ هزار تومان باشد، اما هم اکنون این ایرلاین بلیت این مسیر پروازی را به قیمت ۷۲۰ هزار تومان به فروش می‌رساند.

سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان متولی حمل‌ونقل هوایی مسافی بایستی نظارت کاملی بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی داشته باشد، اما به نظر می‌رسد این سازمان در انجام این وظیفه قانونی خود ناتوان است. این وضعیت به خصوص پس از آزادسازی نرخ بلیت‌ها در آذرماه سال ۹۴ حادتر شده است. پیش بینی نابسامانی شدید قیمتی در ایام نوروز ۹۸ با توجه به عملکرد متولی حمل‌ونقل هوایی کار چندان سختی نیست.

تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بلیت هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان

شرکت هواپیمایی اتحاد امروز در اعلامیه‌ای گفت که این شرکت با کام ایر در افغانستان، اسکای اکسپرس در یونان، رکس ایرلاینز در استرالیا، ججو ایر در کوریای جنوبی و میانمار ایرویز موافقت کرده است.

آریک دی، از مدیران شرکت هواپیمایی اتحاد گفته است این پنج قرارداد در میان خطوط هوایی، سفر را برای مهمانان تمام خطوط هوایی آسان‌تر می‌کند.

بر اساس اعلامیه شرکت هواپیمای اتحاد، مشتریان این شرکت از سراسر جهان می‌توانند در میدان هوایی ابوظبی با کام‌ایر به کابل و از آنجا به شهرهای دیگر افغانستان پرواز کنند.

شرکت هوایی اتحاد می‌گوید ۱۲۳ مشارکت میان‌خطی در سراسر جهان دارد.

اتحاد ایرویز که در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد، هواپیمایی پرچم دار امارات متحده عربی است و دومین شرکت هواپیمایی این کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • نصف بلیت‌های بازی استقلال فروش نرفته است
  • بلیت نساجی - پرسپولیس نایاب شد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان