Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@17:45:49 GMT

نکاتی که باید در خرید بلیط چارتر بدانید!

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۹۲۰۷

نکاتی که باید در خرید بلیط چارتر بدانید!

هنگام خرید بلیط هواپیما حتما بارها با عبارت چارتر مواجه شده‌اید و یا حتی این نوع بلیط را برای سفرهای خود خریداری کرده‌اید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام فلای تو دی، آیا همیشه با آگاهی کامل دست به خرید این نوع بلیط‌ها زده‌اید یا فقط به دلیل ارزان‌تر بودن بلیط چارتر در مسیر و تاریخ موردنظرتان، بلیط چارتر را به سیستمی ترجیح داده‌اید؟

درست است خرید بلیط چارتر آن هم با قیمت‌های بسیار پایین که حتی گاهی اوقات هزینه آن از بلیط اتوبوس و قطار هم کمتر می‌شود، برای هر کسی خوشایند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا بلیط چارتر معمولا از بلیط سیستمی ارزان‌تر است؟ و چه زمانی برای خرید آن مناسب‌تر است؟ اصلا می‌دانید که بلیط چارتر چه نوع بلیطی است؟ قبل از هر اقدامی برای خرید بلیط چارتر، بهتر است که با این نوع بلیط آشنایی کامل داشته باشید و نکاتی را در خرید آن مدنظر قرار دهید.

بلیط چارتر چیست؟

در واقع چارتر به معنی دربست کرایه کردن است. در حالت عادی، فرایند فروش بلیط هواپیما و جابجایی مسافران توسط شرکت‌های هواپیمایی انجام می‌شود. در این حالت بلیط هواپیما به صورت سیستمی به دست مسافران می‌رسد و نرخ‌ مصوبی دارد.

اما گاهی نیز پیش می‌آید که شرکت‌های چارتر کننده و یا برخی دفاتر گردشگری، تمام یا بخشی از صندلی‌های پرواز را از ایرلاین خریداری کرده و سپس بلیط این پروازها را به دست مسافران می‌رسانند.

چرا بلیط چارتر قیمت مناسب‌تری دارد؟

مسلما هدف ایرلاین‌ها از فروش بلیط، کسب سود است. زمانی که یک ایرلاین صندلی‌های هواپیما را به صورت سیستمی به فروش می‌رساند برای تامین هزینه های خود، قیمت مصوبی را برای هر صندلی پرواز در نظر می‌گیرد. گاهی شرکت‌های هواپیمایی موفق به فروش تمام صندلی‌های خود نمی‌شوند و در این صورت متحمل ضرر خواهند شد.

اما زمانی که یک چارترکننده تمامی صندلی‌های پرواز را به صورت یکجا از ایرلاین خریداری می‌کند، این امر برای شرکت هواپیمایی سودمند است. در نتیجه ایرلاین بلیط های خود را با تخفیف و قیمت بسیار کمتری به چارتر کننده می‌فروشد و سود چارتر کننده هم از محل این تخفیف‌ها حاصل می‌شود.

به این ترتیب چارتر کننده‌ها بلیط‌ هواپیما را با قیمت‌های دلخواه و بدون اینکه ایرلاین دخالتی در سیستم قیمت گذاری آن‌ها داشته باشد، به فروش می‌رسانند.

اما از آنجایی که چارتر کننده، چه موفق به فروش تمامی بلیط‌ها بشود و چه نتواند صندلی‌های چارتر شده را به فروش برساند، ملزم به پرداخت کل هزینه اجاره صندلی‌ها به شرکت هواپیمایی خواهد بود، معمولا بلیط‌ هواپیما را به خصوص در زمان‌های نزدیک به پرواز، با قیمت کمتر در اختیار مسافران قرار می‌دهد تا بدین ترتیب موفق به فروش تمام صندلی‌ها بشود.

پس تعجب نکنید! به همین دلیل است که گاهی می‌توانید بلیط چارتر را حتی از بلیط اتوبوس هم ارزان‌تر بخرید!

آیا بلیط چارتر غیرقابل استرداد است؟

گاهی پیش می‌آید که پس از خرید بلیط هواپیما، به هر دلیلی از سفر خود صرف نظر می‌کنید و یا مایل هستید تا تاریخ آن را به زمان دیگری موکول کنید. در اینگونه موارد در برای استرداد بلیط‌های سیستمی مشکلی وجود نخواهد داشت و با پرداخت جریمه می‌توانید بلیط خود را کنسل کنید.

اما در مورد بلیط‌های چارتر چطور؟ آیا بلیط‌ چارتر هواپیما را می‌توان کنسل کرد؟

باید بگوییم که امکان کنسلی بلیط‌های چارتر، بستگی به قوانین شرکت چارتر کننده خواهد داشت و به طور کلی بلیط چارتر تنها در صورت موافقت شرکت چارتر کننده صورت می‌پذیرد. اما اغلب بلیط‌های چارتر قابل استرداد هستند و پس از استرداد بلیط چارتر، مبلغ آن با کسر هزینه‌ای به مسافر عودت داده خواهد شد.

بلیط‌ چارتر را از کجا بخریم؟

یکی دیگر از مواردی که هنگام خرید بلیط چارتر باید به آن توجه داشته باشید خرید آن از مراکز و شرکت‌های معتبر است. گاهی اوقات ممکن است برای خرید بلیط چارتر با قیمت‌های وسوسه برانگیزی مواجه شوید و بدون توجه به نهادی که بلیط چارتر را به فروش می‌رساند، اقدام به خرید آن کنید، اما در صورتی که بلیط چارتر را از مراکز معتبر خریداری نکنید، در فرایند خرید با مشکلات عدیده‌ای رو به رو خواهید شد. 

به همین دلیل توصیه ما به شما این است هنگام خرید بلیط چارتر، بلیط خود را حتما از آژانس‌ها و یا سامانه‌های فروش اینترنتی بلیط هواپیما معتبر مانند فلای تودی خریداری نمایید.

فلای تودی با ارائه بلیط پرواز شرکت‌های معتبر چارترکننده، این اطمینان را به شما می‌دهد که بلیط خود را از میان معتبرترین پروازهای چارتری انتخاب کرده و با خیال آسوده اقدام به خرید بلیط هواپیما نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید بلیط چارتر فروش بلیط هواپیما خرید بلیط چارتر بلیط چارتر بلیط هواپیما چارتر کننده نوع بلیط صندلی ها بلیط ها خرید آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد

شهریور سال ۱۴۰۰ بود که مجلس قانون جهش تولید مسکن را به دولت ابلاغ کرد. دولت سیزدهم نیز به منظور حمایت از بخش مسکن، طرح نهضت ملی مسکن را در ادامه طرح ناتمام مسکن ملی در دولت پیشیین به وزارت راه و شهرسازی ابلاغ کرد؛ حال نزدیک به سه سال از آغاز این طرح می‌گذرد و بسیاری از متقاضیان مسکن به دلایل و روش‌های مختلف نتوانسته‌اند صاحب مسکن شوند.

دلایل متعددی در این زمینه وجود دارد اما یکی از اتفاقات تلخی که رخ داده خرید و فروش امتیاز نهضت مسکن ملی به اسم معامله غیررسمی در بنگاه‌ها است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند، امتیاز خود را در دفاتر برخی از مشاوران املاک به صورت قولنامه‌ای واگذار می‌کنند.

طبق آمار، نزدیک به  ۱۴۲ هزار یزدی در طرح نهضت ملی ثبت نام کرده‌اند که قریب به ۵۶ هزار انها تایید نهایی شده و با جدیت مسئولان استان یزد پیشرفت این طرح‌ روند امیدوار کننده ای را در پی داشته است. موضوعی که سبب شده است پای دلالان به  این ماجرا باز شود و دست به دست هم دهند تا با ایجاد بازار سیاه، هم روند ساخت و هم روند خانه‌دار شدن افراد فاقد مسکن را مختل کنند .

خرید و فروش های غیر قانونی

همچنین برخی گزارش‌های مردمی حکایت از آن دارد که اطلاعات افراد ثبت‌نام‌شونده در طرح نهضت ملی مسکن، اعم از شماره تلفن و شماره ملی از سوی افراد با دریافت هزینه‌های گزاف، به‌صورت غیرقانونی در اختیار مشاوران املاک و واسطه‌گران قرار گرفته است.

حتی برخی از این  دلالان و سوداگران از  بستر دیوار و شیپور برای این موضوع  استفاده کرده و املاکی را که هنوز  وجود خارجی ندارند را در این سکوها آگهی  وقیمت گذاری می‌کنند.

گر چه در ماه‌های اخیر وزارت راه و شهرسازی بیش از ۲۵۰۰ بنگاه املاک متخلف در بخش تنظیم قراردادها و سایر موارد شکلی تنظیم قرارداد را پلمب کرده، اما هنوز گزارشی مبنی‌بر پلمب املاک متخلفی در حوزه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن منتشر نشده است. از طرفی گفته می‌شود بسیاری از دلالان، مکان مشخصی برای واسطه‌گیری ندارند، به این معنی که بخش عظیمی از این معاملات در بنگاه‌ها انجام نمی‌شود.

همه این ها در حالی است که وزارت راه و شهرسازی بارها نسبت به این مساله واکنش نشان داده و تاکید کرده است، واگذاری و انتقال امتیاز نهضت ملی مسکن  به غیر، به صورت وکالتی فاقد وجاهت قانونی و غیرمعتبر است.

این وزارتخانه با تاکید بر این‌که خرید و فروش طرح نهضت ملی مسکن تخلف می باشد؛ اعلام کرده است افرادی که این کار را انجام دهند از طرح ملی مسکن حذف می‌شوند.
در ادامه  اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی آمده است: خرید و فروش امتیاز این طرح تخلف است و اساساً امتیاز طرح مذکور قابل معامله نیست و هر فردی این کار را انجام دهد با کد رهگیری ثبت‌شده در سامانه حذف می‌شود. در بسیاری از موارد،  این اتفاق با توجه به ناآگاهی خریداران صورت می‌گیرد. افراد باید توجه داشته باشند هر ایرانی تنها یک‌بار می‌تواند از امکانات و تسهیلات فرم «ج» یا همان امتیاز دولتی مسکن و زمین استفاده کند و در صورت فروش،  این امتیاز را برای همیشه از دست خواهد داد.

اخطار به مشاوران املاک

همچنین تداوم خرید و فروش غیرقانونی امتیاز این طرح باعث شده است که غفوری، رئیس هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و به مشاوران املاک  اخطار داده است که از هر گونه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن خودداری کنند.

غفوری در نامه ای که رونوشت آن به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و اتاق اصناف نیز ارسال شده ، سعی کرده است با اشاره به ماده ۲۳ قانون پیش فروش ساختمان و همچنین ماده ۳ آئین نامه اجرایی طرح نهضت ملی مسکن افراد را ازتبعات این مساله آگاه کند.

​اما جولان بیش از حد دلالان باعث شده مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد نیز  نسبت به ممنوعیت خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن در پردیس زندگی یزد هشدار و به خریداران و فروشندگان اخطار دهد.

احسان خواجه رضایی با تاکید بر ممنوعیت خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن اعلام می کند: بر اساس گزارشات واصله مردمی و مراجع نظارتی و گزارش برخی از کانال ها در فضای مجازی، تعدادی از مشاورین املاک فعال در سطح شهر یزد و سایر شهرستان های استان اقدام به خرید و فروش غیرقانونی امتیاز واحدهای طرح نهضت ملی مسکن می‌کنند.

وی ادامه می دهد: این اقدام با توجه به ناآگاهی برخی خریداران امتیازها و نیز عدم انجام فرآیند انتخاب واحد و انعقاد قرارداد واگذاری منجر به سوء استفاده و تضییع حقوق خریداران امتیازها و در نهایت درگیری پروژه‌ها با پرونده‌های حقوقی و قضایی ناشی از این تخلفات و جرایم خواهد شد.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟