Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر ارومیه به دلیل این که یکی از شهر های بزرگ مرزی ایران به حساب میآید ممکن است بسیاری از تاجران جهت انجام امور گمرکی و یا نظامیان جهت محافظت از مرز های کشورمان و یا دانشجویان جهت تحصیل را از تهران به سمت خود بکشاند در این مقاله سعی کرده ایم تا بهترین راه ها برای خرید ارزان تر بلیط هواپیما تهران ارومیه را شرح داده و مخاطبین عزیز را راهنمایی کنیم با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزایا خرید اینترنتی بلیط هواپیما تهران ارومیه

امروزه با پیشرفت تکنولوژی کار های سخته گذشته به راحتی امکان پذیر شده اند مثلا در برای خرید بلیط هواپیما تهران ارومیه دیگر نیازی به مراجع حضوری به آژانس های فروش بلیط هواپیما نیست و به راحتی با میتوانید در منزل خود بنشینید و با موبایلنات این پرواز را رزرو کنید.

امکان مقایسه ی همه ی پرواز های تهران به ارومیه در چند دقیقه

یکی از بهترین مزایای خرید اینترنتی بلیط هواپیما تهران ارومیه ، بدست آوردن فرصت مناسب برای خرید بلیط ارزان هواپیما می باشد. به عبارت دیگر، با خرید اینترنتی می توانید نرخ ها را در یک نگاه با هم مقایسه کنید و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب نمایید. برای اینکه بتوانید بلیط تان را با هزینه ی مناسب خریداری کنید، بهتر است به نوع پرواز دقت داشته باشید. به عنوان مثال، خرید پرواز چارتری در زمان هایی است تقاضی برای سفر به ارومیه کمتر است گزینه مناسبتری نسبت به بلیط هواپیما سیستمی در این زمینه خواهند بود و قیمت ارزان تری دارند.

صرفه جویی در وقت

خرید اینترنتی پرواز تهران ارومیه به طور کلی به دلیل این که از رفتن شما به آژانس های مسافرتی و گیر افتادن در ترافیک جلوگیری می کند باعث صرفه جویی در وقت می گردد به خصوص اگر در شهر بزرگ و شلوغی مانند تهران باشید.

خرید ارزان بلیط هواپیما تهران ارومیه

یکی از راه های خرید بلیط هواپیما خرید بلیط های لحظه آخری است. زمانهایی که چارتر کننده ها پروازی را چارتر می کنند اگه تعداد مسافران و متقاضیان به مقصد مورد نظر زیاد نباشد در لحظات آخر منتهی به پرواز جهت جلوگیری از ضرر بیشتر قیمت بلیط ها را کاهش میدهند شما میتوانید ازطریق گوشی همراه خود به آسانی قیمت پرواز هارا چک کرده و در زمان مناسب خرید خود را ارزان تر انجام دهید.

برخورداری از تخفیف

بسیاری از سایت ها و سامانه های فروش بلیط هواپیما مانند علی بابا و رسپینا در ایران و اکسپدیا و کایاک در خارج از ایران برای ترغیب مسافران به خرید اینترنتی تخفیف های ویژه جهت خرید بلیط هواپیما به صورت اینترنتی ارائه میدهند که میتوانید با بهره مندی از این تخفیفات جذاب سفری ارزان تر را از تهران به ارومیه داشته باشید.

ارائه خدمات ویژه

 

سایت هایی نظیر رسپینا24 با ارائه سرویس های جالب میتوانند خرید بلیط بلیط هواپیما تهران ارومیه را برای شما اسان تر کنند. به عنوان مثال سرویس متکرانه خبرم کن رسپینا به شما این امکان را می دهد تا با قیمت دلخواهتان پرواز را رزرو کنید! حتما برایتان سوال پیش میآید که چگونه این امکان وجود دارد ؟ در سیستم خبرم کن رسپینا سامانه قیمت دلخواه شما برای پرواز مورد نظرتان را گرفته و درصورت لحظه آخری شدن و یا کاهش قیمت بلیط و رسیدن قیمت به مبلغ مورد نظر شما به طور خودکار بلیط را خریداری می کند.

عوامل مهم در قیمت بلیط هواپیما تهران ارومیه

برای خرید ارزان تر این پرواز به جز خرید اینترنتی عوامل دیگری نیز هستنند که می توانند بر روی هزینه آن تاثیر بگذارند که در اینجا تمام این موارد را مورد برسی قرار می دهیم:

زمان پرواز

توجه به زمان پرواز بسیار مهم است اگر شما میخواهید در زمانی به ارومیه سفر کنید که متقاضیان سفر به ارومیه بسیار زیاد هستند به طبع بلیط ارزان قیمت گیرتان نخواهد آمد . دلیل این قضیه هم همان چارتری بودن صندلی های پرواز هاست در زمان شلوغی چارتر کننده ها فرصت را غنیمت شمرده و بلیط های پرواز را چارتر میکنند و چون متقاضیان زیادند بلیط هارا با قیمت بالاتر به فروش میرسانند. اما همانطور که قبلا گفتیم در زمانی که سفر به ارومیه متقاضیان کمتری دارد ( مثلا در فصل زمستان به دلیل سرمای زیاد ) چارتر کننده ها اکثرا این مسیر را چارتر نمیکنن و قیمت این پرواز پایین تر خواهد آمد.

سامانه های فروش بلیط

سامانه های فروش بلیط هواپیما هم میتوانند در قیمت بلیط ها تاثیر گذار باشند این سامانه ها برای فروش هر بلیط درصدی از فروش را به عنوان کمیسیون برمیدارند که برخی از تمام سهم قانونی خود استفاده میکنند و برخی نیز با کاهش این سود پرواز را ارزان تر ارائه میدهد گرچه این کار از سوی چند ایرلاین غیر قانونی شمرده شده است اما هستند سامانه هاییکه این کار را انجام می دهند.

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بلیط ترافیک صرفه جویی مسافران هواپیما خرید اینترنتی فروش بلیط قیمت بلیط خرید بلیط سامانه ها ارزان تر بلیط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟

به گفته رییس سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی در ایران وجود دارد؛ در حالی که خود او پیش از این گفته بود که با توجه به جمعیت فعلی کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم.

به گزارش اعتماد، سال گذشته قرار بود تعداد هواپیما‌ها به ۲۵۰ فروند برسد که این اتفاق نیفتاد. اما درباره آمار و ارقام هواپیما‌های فعال کشور نیز نظرات مختلفی وجود دارد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران در بخش تقاضا به گونه‌ای است که بلیت هواپیما حتی برای آن‌هایی که پولش را دارند به سختی پیدا می‌شود و بدون اتصال به شبکه دلالی پر قدرتی که ظاهرا کسی قرار نیست جلوی آن‌ها بایستد؛ خبری از بلیت نیست. ایرلاین‌ها به واسطه «قیمت گذاری دستوری» بلیت هواپیما با زیان انباشته فعالیت می‌کنند و تحریم‌ها کاری کرده که سوختگیری برای پرواز‌های بین‌المللی به سختی انجام شود و در پرواز‌های داخلی، با وجود تعداد زیاد فرودگاه‌های کشور، بسیاری از آن‌ها فعالیت خاصی ندارند، چون اصولا مسافری ندارند و ایرلاین خاصی حاضر به برقراری پرواز نیست.

فقط ۷ یا ۸ هواپیمای سرحال داریم!

در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروندای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود. «بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند. به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

کاهش پرواز‌های داخلی

در بخش شاخص «نشست و برخاست» که میزان تردد هواپیما‌ها در فرودگاه‌ها را به تصویر می‌کشد نیز شرایط مشابهی طی سال ۱۴۰۱ حاکم بوده و البته بیشتر نشست و برخاست هواپیما‌ها به سمت پرواز‌های بین‌المللی رفته که عمدتا توسط «ایرلاین‌های خارجی» انجام می‌شود. به گفته وزارت راه و شهرسازی، میزان نشست و برخاست هواپیما در پرواز‌های داخلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ریزش ۹ درصدی داشته و از ۳۰۵ پرواز به ۲۷۸ پرواز کاهش پیدا کرده است. در مقابل، نشست و برخاست‌ها در پرواز‌های بین‌المللی ۶۴ درصد رشد کرده است.

ریزش پرواز‌ها در دهه ۹۰

آمار‌های وزارت راه و شهرسازی به وضعیت شاخص‌های بخش هوانوردی در دهه ۹۰ نیز پرداخته که در نوع خود آمار‌های جالبی ارایه می‌کند و شاید بتوانیم پاسخ سوالی که ابتدای گزارش پرسیدیم را در این بخش بیابیم. تعداد نشست و برخاست در پرواز‌های داخلی در حالی طی سال ۱۴۰۱ به ۲۷۸ هزار فروند هواپیما رسیده که در سال ۱۳۹۶ یعنی بهترین عملکرد دهه ۹۰، این رقم ۳۹۶ هزار فروند بوده. در واقع مقایسه این دو رقم از یک کاهش ۲۵ درصدی خبر می‌دهد. در پرواز‌های بین المللی نیز این وضعیت تکرار شده است. بهترین عملکرد دهه ۹۰ در این شاخص مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۲۹ هزار فروند هواپیما نشست و برخاست داشته‌اند. اما در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۲۳ هزار فروند رسیده که ۲۱ درصد کاهش یافته است.

در شاخص اعزام و پذیرش مسافران داخلی نیز بهترین عملکرد برای سال ۹۶ است که ۴۴ میلیون و ۲۷۳ هزار نفر جابه‌جا شده‌اند. عددی که با کاهش ۲۸ درصدی به کمی بیش از ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در بخش مسافران خارجی این وضعیت بدتر است. بهترین عملکرد این بخش مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۴ میلیون و ۴۱۲ هزار نفر در پرواز‌های بین‌المللی اعزام و پذیرش شده‌اند و در سال ۱۴۰۱ با کاهش ۳۷ درصدی این عدد به ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر رسیده است.

۵۰ هواپیمای وارداتی کجا هستند؟

در یکی- دو سال گذشته صنعت هوانوردی ایران با شدیدترین تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روبرو بوده و در کنار آن قیمت‌گذاری دستوری بلیت هواپیما، بسیاری از ایرلاین‌ها را زیان‌ده کرده است. اما مثلا به جای مدیریت این شرایط که پیش از این به هنگام امضای برجام صورت گرفت؛ ادعا‌های عجیبی مانند «واردات ۵۰ هواپیما» در دو سال گذشته مطرح می‌شود و در کنار آن با طعنه به دولت قبلی گفته می‌شود که «این دولت به دنبال عکس یادگاری با هواپیمای برجامی نیست!»، اما واقعیت این است که صنعت هوایی ایران که تجربه اضافه شدن ۱۶ هواپیمای برجامی را در مدت دو سال و تاثیر آن را بر صنعت هوایی حس کرده، اثرات اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ فروند هواپیما در دو سال گذشته قاعدتا چیزی نیست که فعالان این صنعت و مردم نتوانند آن را حس کنند؛ بنابراین اینگونه اظهارات چندان درست به نظر نمی‌رسد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران نشان می‌دهد که مدیریت هوانوردی در کنار توان رایزنی‌های مقتدرانه سیاسی در بالاترین سطح ممکن، نیازمند به کارگیری تخصص و علم است و دیر یا زود مجبور خواهیم شد بالاخره در برابر این قاعده سر تسلیم فرود آوریم.

دیگر خبرها

  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول