Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورود فناوری به حوزه حمل و نقل در ایران به تاکسی های اینترنتی محدود نمانده و حمل و نقل هوایی را نیز در بر گرفته است. شرکت های بزرگ فروش آنلاین بلیط هواپیما در ایران هزینه ها را کاهش دادند و بالطبع زمینه را برای کاهش قیمت بلیط فراهم کردند.  

چند سال پیش یکی از این فروشندگان آنلاین و نوظهور، بلیط مسیرهای داخلی و بین المللی را با قیمتی کمتر از ایرلاین های سنتی می فروخت، این مسئله خشم اتحادیه را بر انگیخت و آنها با حمایت برخی مسئولین وقت، یک سلسله اقدامات تنبیهی را علیه این شرکت آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انجمن صنفی دفاتر خدمات هوایی و جهانگردی ایران طی نامه‌ای رسمی، تخفیف‌ها‌ی ارائه شده توسط این شرکت به مردم را «خارج از ضابطه» خواند و عنوان کرد که ارزان فروشی این شرکت «موجب وارد آمدن ضرر و زیان به برخی همکاران شده است.» این انجمن در نامه‌ مذکور خواستار «توقف این روش فروش در اسرع وقت» شده و تهدید کرد که در صورتی که شرکت یاد شده به ارزان فروشی ادامه دهد با آن  به صورت حقوقی برخورد خواهد شد. در این نامه قید شده است که شرکت مذکور بلیت هواپیما را با 5 تا 9 درصد تخفیف به مشتری عرضه می‌کند.

به تازگی نیز، معاون وزیر راه و رئیس سازمان هواپیمایی کشور، علیه آنچه وی آن را «رقابت ناسالم و فروش بلیط با قیمت های پایین» خواند موضع گرفت.

بر اساس مستندات ارائه شده در رسانه ها، یک شرکت هواپیمایی نیز با تهدید یکی فروشندگان بلیط هواپیما، آنها را ملزم کرده است که از فروش بلیط با نرخ کمتر از 600 هزار تومان دست بردارند.

علی رغم موضع رئیس سازمان هواپیمایی کشور علیه بلیط فروشی با نرخ پایین، دیگر مقامات این وزارت خانه، از جمله خود وزیر، در اظهاراتی متناقض، « تبانی شرکت های هواپیمایی را جهت فروش بلیط با حداکثر قیمت » محکوم کردند. 

جالب آنکه در نرخ نامه سازمان هواپیمایی، یک کف و حداقلی برای فروش بلیط تعیین شده، اما از آن سو، حداکثر قیمت تعیین نشده و سویه دیگر باز گذاشته شده است. 

در حالی که میزان فروش سالیانه هر کدام از شرکت های هواپیمایی، الاتحاد، امارات و قطر ایرویز، چند برابر فروش نفت ایران در سال قبل است، ایرلاین های ایرانی رشد چندانی نداشته اند و در فضای مه آلود، سود خود را نه در رشد شرکت، بلکه درمناسبات پشت پرده جستجو می کنند. 

البته از دیگر سو، بسیاری از ایرلاین های ایرانی اظهار می کنند که انتقادات مطرح شده علیه آنها ، در اغلب موارد دور از انصاف است، تحریم خطوط هوایی کشور و محدودیت ها برای واردات هواپیما و قطعات نو، عرصه را بر این شرکت ها تنگ کرده است. 

همچنین به دلیل ممانعت آمریکا از سوخت گیری هواپیما های ایرانی در بسیاری از فرودگاه های  خارج از کشور، امکانی برای رشد خطوط بین الملی کشور در مسیرهای جدید، وجود ندارد. همین مسئله باعث شده است که هزینه های این شرکت ها تنها بر دوش پرواز های داخلی بیافتد. 

در حال حاضر 18 ایرلاین فعال در کشور، وجود دارد که غالباً متعلق به موسسات شبه دولتی و بنیادهای قدرتمندی هستند که از نفوذ قابل توجهی در ارکان تصمیم گیر کشور برخورداراند. 

برخی آگاهان این عرصه اظهار می کنند که مهم نیست، چه دولتی مستقر باشد، در نهایت ایرلاین های ناکارآمد و گرفتار سوء مدیریت، هزینه های سربار خود را  به جیب مسافران تحمیل می کنند. این در حالی است که فضای مجازی پر است از شکایت های ریز و درشت مردم از خدمات رسانی ضعیف ایرلاین های داخلی.

تقریباً در همه دولت ها، معمولاً پس از صدور برخی بیانیه های مبهم علیه افزایش قیمت بلیط هواپیما، و قول اکید مسئولین برای مقابله با گران فروشی، بلافاصله نرخ بلیط هواپیما افزایش می یابد. 

باید منتظر ماند و دید که آیا وزیر جدید مسکن و شهرسازی، از سد بیانیه‌های معمول عبور خواهد کرد یا روش اسلاف خود را دنبال می نمایید. 

 

منبع: الف

کلیدواژه: بلیط هواپیما فروش بلیط شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۴۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه

به گزارش همشهری آنلاین، امروز گلدمن ساکس برآورد کرد به دلیل رشد تقاضا برای خرید طلا در بازارهای جهانی احتمال دارد قیمت هر اونس طلا از مرز ۳ هزار دلار هم بگذرد. تازه ترین اطلاعات نشان می دهد بانک های مرکزی در جهان به سرعت در حال خرید طلا هستند. در رویداد دیگری در فضای بین الملل مشخص شد رقابت بین چین و روسیه برسر تصاحب بازار کشور های آسیای میانه حسابی داغ شده است.

-تحلیل گران گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای خرید طلا در جهان از سوی بانک‌های مرکزی ، پیش‌بینی کردند قیمت هر اونس طلا در بازار های جهانی تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار خواهد رسیدو حتی این امکان وجود دارد که از مرز ۳ هزار دلار هم فراتر رود. در طول ماه های گذشته بسیاری از بانک های مرکزی جهان حجم خرید طلای خود را افزایش داده اند.

- آمار ها نشان می دهد وارن بافت، سرمایه‌گذار مشهور آمریکایی، از سال گذشته تاکنون ۲۳ درصد از سهام شرکت اپل را فروخته است. طبق این اطلاعات او سال گذشته ۱۰ درصد و اکنون ۱۳ درصد از سهام اپل بزرگ ترین شرکت دنیا را فروخته است.او جزئیات خاصی درباره اینکه چرا در حال فروش سهام خود در شرکت اپل است ارایه نکرد.

- فراری، سازنده خودروهای اسپرت لوکس، از دو مدل جدید ۱۲ سیلندر و فراری ۱۲ سیلندری اسپایدر رونمایی کرده است. شرکت فراری از سال ۲۰۱۹ خودروهای هیبریدی الکتریکی را به تولیدات خود اضافه کرده و وعده داده است نخستین خودروی تمام الکتریکی خود را در پایان سال ۲۰۲۵ تولید کند.

بیشتر بخوانید

دلایل اصلی کاهش قیمت طلا در روزهای اخیر | روند نزولی طلا ادامه دارد؟ آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟

- قانون اخیر آمریکا برای ممنوعیت فعالیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، فقط شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد. تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است.

- بر اساس گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی بریتانیا در سال ۲۰۲۴ به میزان ۰.۴ درصد افزایش خواهد یافت که رشد کمتری نسبت به سایر اقتصادهای گروه هفت به غیر از آلمان است. این موسسه هشدار داد با این رویه رشد اقتصاد بریتانیا از اکثر کشورهای همتای گروه هفت عقب خواهد ماند.

- تازه ترین آمار ها نشان می دهد رقابت چین و روسیه بر سر تصاحب بازار کشور های آسیای میانه افزایش یافته و در این میان چین از روسیه به عنوان بزرگترین شریک تجاری همه پنج کشور آسیای مرکزی، سبقت گرفته است.این موضوعی نیست که مقامات روسیه به آن علاقه داشته باشند. به لحاظ ساختاری کشور های این منطقه از روابط اقتصادی طولانی با روسیه برخودارند اما خیرا چین جای روسیه را گرفته است.

- خبرگزاری رویترز از افزایش قیمت نفت عربستان خبر داد و نوشت:عربستان قصد دارد تا قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی تا بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته افزایش دهد.اکثر تحلیلگران انتظار دارند قیمت رسمی فروش نفت متوسط و نفت سنگین عربستان به خاطر کمبود عرضه در بحبوحه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یابد.

کد خبر 849496 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شرکت اپل بورس تهران سهام شرکت‌ها سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟