Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: افزایش بازه زمانی پیش فروش بلیط قطار و هواپیما هم نقش مثبتی در جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری داشته و هم منابعی را به منظور اجرای طرح های توسعه ای در اختیار شرکت های هواپیمایی و قطار ها قرار خواهد داد.

به گزارش قدس آنلاین، اقبال شاکری  با اشاره به ضرورت افزایش بازه زمانی پیش فروش بلیط قطار و هواپیما برای امکان برنامه ریزی بلند مدت برای گردشگران تاکید کرد: حمل و نقل آنقدر در سطح دنیا حائز اهمیت است که یک روز  به نام حمل و نقل نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای کنونی حمل و نقل نقش موثری در تمام جوانب زندگی بشری دارد. امروزه در بسیاری از کشورها روش های توسعه و تحول کشوری را حمل و نقل محور اعلام کرده اند. کشورها توسعه یافته معتقدند که در وهله اول باید دسترسی به حمل و نقل تعریف شود و سپس در مسیر توسعه ریل گذاری شود.

کیفیت و در دسترس بودن وسایل حمل و نقل از شاخص های توسعه است

وی در ادامه اظهار کرد: در مناطق شهری بر این موضوع تاکید دارند که هر فرد با ۵۰۰ متر پیاده روی باید به وسایل حمل و نقل عمومی دسترسی پیدا کند. حال این وسیله چه تاکسی یا چه اتوبوس یا چه مترو باشد. بنابراین حمل و نقل در زندگی بشر نقش ویژه ای داشته و کیفیت حمل و نقل و در دسترس بودن آن از شاخص های مهم پیشرفت تلقی می شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رزرو وسایل حمل و نقل بین شهری نیز باید به آسانی امکان پذیر باشد. مردم برای برنامه ریزی های مرتبط با کسب وکار یا  سفرهای طولانی مدت باید امکان رزرو وسایل حمل  نقل مانند قطار یا هواپیما را در یک بازه طولانی از قبل داشته باشند. امروز در اکثر کشورها قطار بین شهری نقش اساسی در زندگی و کسب و کار مردم دارد. این امکان باید برای مردم فراهم شود تا برای هر زمانی که خواستند بلیط قطار یا هواپیما خود را از پیش رزرو کنند.افزایش بازه زمانی پیش فروش بلیط قطار و هواپیما از تمرکز سفرها در یک ایام خاص جلوگیری کرده و امکان برنامه ریزی  را برای مردم و توریست های خارجی جهت انجام سفر در بازه زمانی دلخواه را فراهم می کند

وی در ادامه تاکید کرد: هر چقدر بتوانیم بازه زمانی رزرو بلیط هواپیما و قطار را طولانی تر کرده دسترس پذیر بودن وسایل حمل و نقل را افزایش داده و امکان برنامه ریزی برای مردم را فراهم می کند. مردم در سایر کشورها می توانند به صورت سالیانه برای سفر خود برنامه ریزی کنند. اگر این بازه زمانی طولانی تر شود از تمرکز سفرها در یک بازه زمانی معین نیز جلوگیری می کند. باید امکان رزرو بلیط قطار و هواپیما در طول سال مهیا شود.

وی افزود: این موضوع در حوزه جذب گردشگران خارجی نیز بسیار حائز اهمیت است. یک توریست خارجی می خواهد برای شش ماه آینده خود برنامه ریزی سفر داشته باشد. یا آژانس های مسافرتی قصد دارند تا تور تدارک ببینند. این محدودیت در پیش فروش بلیط دست و پای آنان را می بندد. از نظر اقتصادی نیز اقدام مثبتی خواهد بود. شرکت های هواپیمایی و قطار با پیش فروش بلیط خود در یک بازه طولانی پول سنگینی را از بازار جذب می کنند و می توانند از این منابع برای طرح های توسعه ای خود استفاده کنند. هر چقدر بازه زمانی پیش فروش بلیط قطار و هواپیما بیشتر باشد در جذب گردشگر تاثیر مثبتی برجای خواهد گذاشت.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بلیت وسایل حمل و نقل برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟